Gratis instant messaging app IM+ Lite geschikt gemaakt voor de iPad

IM+ Lite heeft met de laatste update een iPad interface gekregen. Met de app kun je chatten via Live Messenger (MSN), Google Talk, Twitter, Facebook, Yahoo, AIM/iChat, ICQ, MySpace en Jabber.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

IM+ LiteDe applicatie IM+ Lite is met de laatste update voorzien van een iPad interface. IM+ Lite is de gratis versie van instant messaging applicatie IM+ en is voorzien van advertenties. De betaalde versie van IM+ was eerder al klaar gemaakt voor de iPad. Met IM+ Lite kun je communiceren via Live Messenger (MSN), Google Talk, Twitter, Facebook, Yahoo, AIM/iChat, ICQ, MySpace en Jabber. Alleen Skype chat wordt niet ondersteunt in de gratis versie van de applicatie.

IM+ stuurt push-notificaties als er iemand tegen je praat via één van de chatdiensten. Ook kun je een push-notificaties krijgen bij nieuwe e-mail, mits je Hotmail, Yahoo Mail, of GMail gebruikt. Ook heeft de applicatie een ingebouwde browser, zodat je bij het openen van links het programma niet verlaat. Klein minpuntje: groepsgesprekken worden door IM+ Lite niet ondersteund.

Downloaden: IM+ Lite (gratis)

Bron: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 15:02
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, instant messaging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.