GoodReader voor iPhone ondersteunt nu ook RAR-bestanden

GoodReader for iPhone heeft een update gekregen, die het uitpakken van RAR-bestanden mogelijk maakt. Eerder was het al mogelijk om een ZIP-archief met GoodReader for iPhone te openen.

GoodReaderDe bekende PDF-lezer GoodReader kreeg afgelopen week al een update voor de iPad. In deze update werden twee belangrijke functies toegevoegd: de mogelijkheid om RAR-archieven uit te pakken en verbeterde beveiliging voor SFTP-verbindingen. Vooral het uitpakken van RAR-archieven is handig, omdat dit helpt bij het openen van verzamelingen documenten. Inmiddels is de update ook uitgekomen voor de iPhone-versie van de app.

GoodReader was al eerder in staat om bestandsarchieven te openen en uit te pakken, maar bij RAR-bestanden was dit nog niet mogelijk. RAR is een vrij populair bestandsformaat dat wordt gebruikt om een aantal bestanden in een enkel archiefbestand in te pakken. Maar het is ook mogelijk om het archiefbestand in delen op te splitsen.

Het is sinds de update ook mogelijk om de Downloads-map uit te schakelen vanuit de instellingen van de app. De eerder verwijderde mogelijkheid om een achtergrond met textuur voor PDF-bestanden in te stellen is ook weer teruggekeerd in GoodReader.

GoodReader kan een scala aan bestanden openen, maar is vooral handig als PDF-lezer. Omdat je de app inlogt bij bijvoorbeeld je FTP-server, Dropbox en Google Docs, is het altijd makkelijk om bij je bestanden terecht te komen.

Downloaden: GoodReader for iPhone (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2011, 22:20
Categorie Productiviteit
Onderwerp goodreader

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.