GoodReader for iPad krijgt iCloud-ondersteuning

Goodreader for iPad heeft een update gekregen, die de app optimaliseert voor iOS 5. Ook iCloud is aan de app toegevoegd, waarmee je bestanden online kunt opslaan.

GoodReader for iPadDe bekende PDF-lezer GoodReader heeft een update gekregen die de app klaarmaakt voor iOS 5 en iCloud. Hierdoor is het mogelijk om je documenten in de cloud op te slaan, zodat je ze later weer kunt downloaden. Handig wanneer je bestanden liever niet kwijt wil raken, maar het verdere nut moet nog blijken: de iPhone-versie van GoodReader heeft nog geen update ontvangen, waardoor deze niet bij die zelfde iCloud-bestanden kan.

GoodReader is een populaire app voor de iPad die onder andere PDF’s, tekstdocumenten en andere bestanden kan bekijken. De app kenmerkt zich door de mogelijkheid om bestanden te openen vanaf onder andere Dropbox, Google Docs en je eigen FTP-server.

De nieuwe update maakt de app bruikbaar met iOS 5, dat op 12 oktober beschikbaar zal zijn op de iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPad 2 en de iPod Touch derde/vierde generatie. Belangrijk, maar interessanter is de toevoeging van iCloud: deze service neemt in GoodReader de vorm aan van een map, waar je vervolgens documenten in kunt opslaan en weer uit kunt halen. Doe je dit, dan kun je er op rekenen dat de documenten nog terug te vinden zijn als je iPad ooit wordt gestolen of kapot gaat.

Downloaden: GoodReader for iPad (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2011, 15:38
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.