Glashart Media iPad-app laat abonnees live televisie kijken

De Glashart iPad-app heeft een update gekregen, waardoor abonnees voortaan live-televisie kunnen bekijken. Vanaf 1 oktober moet er per maand extra betaald worden voor het volledige zenderpakket.

Glashart iconDe iPad-app van Glashart Media heeft een update gekregen, waardoor abonnees bij XMS voortaan live televisie kunnen kijken op de iPad. Abonnees kunnen dit op het moment gratis doen, maar vanaf 1 januari 2013 zal er een vast bedrag per maand naast je €3,95 betaald moeten worden om het volledige zenderpakket te blijven bekijken.

Je kunt met de Glashart-app kijken naar Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, HumorTV24, CNN, TV5 en SlamTV. Betaal je vanaf 1 januari 2013 geen abonnementsgeld, dan kun je alleen Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3 in de app bekijken. Glashart verklaart tegenover iPadclub dat ze het gratis aanbod willen vergroten, maar dat zenders er eerst akkoord mee moeten gaan om hun content gratis via de app te tonen. Het algemene zenderaanbod moet binnen de komende maanden ook groter worden.

Glashart bracht zijn iPad-app begin 2012 uit. Toen kon je hem nog niet gebruiken om televisie te kijken, maar was het wel mogelijk om bijvoorbeeld live televisie te pauzeren of om een opname te plannen. Daarnaast bevat de app een televisiegids.

De Glashart iPad-app is gratis te downloaden in de App Store, maar alleen te gebruiken door klanten met een abonnement bij Glashart of bij de lokale televisieproviders Concepts ICT, Ons Net Eindhoven, Ons Net Nuenen, Kick XL, Tweak, XMS, Solcon, Lijbrandt, Lijbrandt Telecom, Ons Brabant Net en Edutal.

Downloaden: Glashart Media (gratis)

Glashart

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2012, 16:58
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.