Garage Inc. HD vandaag gratis te downloaden

Garage Inc HD is vandaag gratis te downloaden. In deze game moet je proberen een garage op te bouwen, terwijl je ondertussen te maken hebt met de maffia in Chicago in de jaren 20.

garage incGarage Inc. is een game die zich afspeelt tijdens de jaren van de drooglegging in de jaren 20. Het zijn gouden tijden voor de Amerikaanse maffia. Angelo Marito is vanuit Italië nog maar kort in de VS en probeert een bestaan op te bouwen in Chicago. Met een lening van zijn neef Sal opent Angelo een garage.

Hij wil gaan werken aan zijn eigen American Dream. Je moet in deze game proberen om een bestaan op te bouwen: het gaat erom auto’s van klanten te repareren, werknemers in te huren en je bedrijfje te laten groeien. Maar ondertussen krijg je ook te maken met de maffia. Garage Inc is in feit een tijdmanagementgame, waarbij je in de beschikbare tijd zoveel mogelijk dingen moet regelen. In de laatste update heeft de ontwikkelaar de nieuwe spelmodus Endless Day toegevoegd. Ook kun je sindsdien de scores met vrienden vergelijken via Game Center.

garage incNormaal kost deze game €2,39 maar vandaag kun je volledig gratis downloaden. Let op de grootte van deze game: 81MB, dus bij voorkeur downloaden via iTunes op de desktop (of via Wi-Fi).

Downloaden: Garage Inc. HD (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2011, 17:13
Categorie Games
Onderwerpen game, gratis, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.