Gameloft werkt aan nieuw racespel Fast & The Furious, 28 april in App Store

Fast Five is het vijfde deel in de Fast & The Furious filmserie en wordt op de iPhone, iPad en Android uitgegeven door Gameloft. In het spel kruip je in de huid van Brian O' Connor en leg je verschillende straatraces met jumps en botsingen af.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Fast FiveFast Five the Movie: The Game luidt de verwarrende titel van Gamelofts nieuwe racespel dat op 28 april in de App Store moet verschijnen voor de iPhone en iPad. Fast Five is de naam van alweer het vijfde deel in de Fast & The Furious-reeks en gaat nog steeds over bikkelharde straatraces. Op 4 mei verschijnt de film in de Europese bioscopen, een week eerder kunnen we het spel al spelen dus. De eerste trailer, die beelden bevat van de iPad-versie, ziet er alvast indrukwekkend uit.

Het is niet bekend of de hoofdacteurs Vin Diesel en Paul Walker een rol spelen in de iPhone game van Fast Five, maar wel wordt duidelijk dat je net als in de film vooral in zonnige gebieden op het gaspedaal zal trappen. In de trailer is te zien dat het spel zijn hand niet omdraait voor benauwde straatjes, jumps en botsingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2011, 15:04
Categorie Games
Onderwerpen asphalt, fast & furious, gameloft, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.