Gameblad Power Unlimited HD op iPad uitgekomen

Power Unlimited HD maakt het gamesblad geschikt voor de iPad. Je kan losse nummers downloaden voor 2,69 euro, tenzij je lid bent.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Power Unlimited HD hoofdmenuHet langst lopende gameblad in Nederland is nu te lezen op de iPad. Power Unlimited HD is een zelfstandige kiosk waarin je elke maand het nieuwste nummer van het blad als PDF kan downloaden. Vanaf het huidige nummer zijn de bladen verrijkt met video’s en links, de oudere stellen het nog zonder verrijking. De bladen zijn gratis te downloaden voor abonnees van Power Unlimited en kosten voor niet-abonnees 2,69 euro per stuk. Flink goedkoper dan de winkelprijs van 4,25 euro. Er is geen demonummer in de app te openen. Wel kan je de meest recente acht nummers in de app al downloaden.


Power Unlimited HD kiosk-appHet nieuwste nummer bevat bijvoorbeeld een coverstory van Crysis 3 en artikelen over Dead Space 3, The Last of Us, Sly Cooper Thieves in Time en de nieuwste Metal Gear. Onderaan elke cover staan nog meer aangekondigde verhalen, maar die zijn wat lastig te lezen op de cover in de kiosk. Er is geen andere manier om te zien hoe de inhoud van een nummer eruit ziet.

Bladeren gaat op de manier dat je verwacht: onderin beeld tref je een inhoudsopgave die je in en uit beeld kan schuiven en met veegbewegingen ga je naar de volgende pagina. Nummers die je hebt gedownload, zie je terug in het tabblad Gedownload waar vanuit je ze offline kan benaderen.

Helaas laat de kwaliteit van het blad zelf op de iPad te wensen over. Zo zie je hier en daar duidelijk lijntjes over de pagina’s lopen, iets wat aan de exportmogelijkheden van een PDF-bestand lijkt te liggen. Omdat het een fout lijkt van een nummer, moet het te verhelpen zijn zonder update van de app. Dat biedt hoop.

Update: Zoals je in de reacties kan lezen, kan je volgens ontwikkelaar Frank Kroondijk van Power Unlimited HD het nieuwste nummer met genoemde verhalen opnieuw downloaden in de app zodat je wel een met links en video’s verrijkte versie van het blad hebt. De paginanavigatie is dan ook op orde.

Downloaden: Power Unlimited HD (gratis, per nummer €2,69, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2013, 10:46
Categorieën Amusement, Games, Kiosk, Nederlandse apps
Onderwerp game
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.