Fruit Ninja HD Lite krijgt extra Dojo-blade

Fruit Ninja HD Lite heeft net als de volledige versie een update gekregen. Er zit een extra Pixel Dojo-blade in, waarmee je in de sfeer van 8-bits games terechtkomt.

fruit ninja hd liteDe gratis versie van Fruit Ninja voor de iPad heeft vandaag een kleine update gekregen. In deze versie is een nieuwe Dojo-blade toegevoegd. De betaalde versie kreeg een paar dagen geleden al een update, met 5 nieuwe Dojo-blades, wekelijkse leaderboards en nieuwe achievements in Game Center. De app ondersteunt nu ook fast app-switching, het snel wisselen tussen apps. Deze vernieuwingen zitten niet in de gratis versie Fruit Ninja HD Lite, maar je krijgt er wel een gratis Dojo-blade bij.

Je kunt deze unlocken door vanuit de app op de Facebook- of Twitter-knoppen te tappen. De gratis Pixel Blade brengt je terug naar de tijd van 8-bits games. Fruit Ninja HD Lite bevat een aantal achievements en geeft een voorproefje op de volledige game. Je kunt vanuit de Lite-versie ook je scores op Twitter en Facebook plaatsen.

Downloaden: Fruit Ninja HD Lite (gratis) en Fruit Ninja HD (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2011, 19:09
Categorie Games
Onderwerpen fruit ninja, game, ipad, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.