Flipboard krijgt update: iPhone-versie, Cover Stories en meer

Flipboard is nu een universele app voor iPhone en iPad. De app is sneller geworden en heeft een nieuwe functie Cover Stories die later ook op de iPad zal verschijnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

flipboard-golfDe veelgeprezen app Flipboard heeft vandaag een update gekregen. Voor iPad-gebruikers zijn er slechts twee verbeteringen te melden: de app is sneller geworden en je kunt nu alle tijdlijnen tegelijk bekijken. De meeste verbeteringen zijn echter gericht op de iPhone, waar de app voor de eerste keer op beschikbaar komt. Als universele app is Flipboard nu op iPhone en iPad te lezen en met de onlangs geïntroduceerde accounts kun je de inhoud op elkaar afstemmen. Flipboard voor iPhone bevat een nieuwe functie Cover Stories, die op termijn ook op de iPad beschikbaar komt.

flipboard-ipadDoor in te loggen met je al bestaande Flipboard-account hoef je op de iPhone niets meer in te stellen. Voor Cover Stories hoef je ook niets te doen: dit is een selectie uit het nieuws, samengesteld door de redactie van Flipboard zelf. De selectie wordt slimmer naarmate je het langer gebruikt. Wel is de inhoud van de Cover Stories gericht op Amerikaanse gebruikers. Zoals gezegd: nu nog niet op de iPad, maar er wordt aan gewerkt om Cover Stories ook beschikbaar te stellen op de iPad. Flipboard kondigde gisteren aan dat ze de eerste internationale editie op de rails hebben. Het gaat daarbij om een Chinese versie van Flipboard, die in samenwerking met het Chinese Sina Corp en Renren Inc wordt gemaakt. Eerder werd Flipboard geblokkeerd in China omdat het toegang geeft tot sites als Facebook en Twitter. De Chinese versie van Flipboard zal Chinese nieuwsbronnen bevatten en postings bevatten van de Chinese Twitter-kloon Weibo en de Chinese Facebook-variant Renren.

Downloaden: Flipboard (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2011, 11:57
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.