Flipboard krijgt iedere seconde een nieuwe gebruiker (infographic)

Flipboard heeft ter viering van zijn tweede verjaardag een infographic uitgebracht, waarin onder andere staat aangegeven dat de app een nieuwe gebruiker per seconde krijgt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Flipboard teaserDe iPad-applicatie Flipboard is deze week twee jaar oud geworden. Om deze mijlpaal te vieren heeft de ontwikkelaar een aantal statistieken over de app vrijgegeven, die zijn gegoten in een uitgebreide infographic. Uit de afbeelding blijkt onder andere dat Flipboard iedere seconde een nieuwe gebruiker krijgt – waardoor het totaal aantal inmiddels op 20 miljoen gebruikers staat. De app zou dagelijks door 1,5 miljoen mensen worden gebruikt.

Flipboard is een app waar je onder andere je Twitter- en Facebook-accounts aan kunt koppelen om op deze manier een op jou toegespitst iPad-magazine te krijgen. Artikelen en afbeeldingen van je vrienden worden door de app uit je sociale feeds gepikt, waarna je ze in een tijdschriftformaat kunt bekijken. De app heeft ook een aantal eigen themasecties, waarin je bijvoorbeeld kunt lezen over technologie, sport of wetenschap.

De statistieken zijn niet puur op de iPad-app gebaseerd: Flipboard verscheen eind 2011 ook nog voor de iPhone, waarna er ook een Android-versie volgde.

Downloaden: Flipboard (gratis)

Flipboard infographic

Druk op de afbeelding om de volledige infographic te bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 14:38
Categorie Nieuws
Onderwerpen flipboard, infographic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.