Fling kondigt mini-joysticks voor iPhone aan

Fling introduceert mini-joysticks voor de iPhone. Met deze knoppen kun je games bedienen, al wordt wel een groot deel van het scherm onttrokken aan het zicht door de grote zuignappen.

fling miniFling is een joystick die Ten One Design eerder voor de iPad ontwikkelde. Nu kondigt het bedrijf aan dat ze ook een versie voor de iPhone gaan maken. De Fling mini is per direct in pre-order te bestellen. De zuignappen zijn kleiner dan bij de iPad-versie en het zal flink behelpen zijn om bij deze joysticks nog iets van het scherm te zien. Toch zegt Ten One dat het nog steeds aanvoelt als een analoge joystick en prima werkt op het scherm van de iPhone. De Fling-zuignappen zijn bedoeld om games te spelen: je plakt ze op de juiste plek op het scherm en hebt daardoor grote knoppen tot je beschikking om bijvoorbeeld een aanvalsmissie te sturen in een oorlogsgame.

Om extra stevigheid te geven heeft Ten One een constructie bedacht met twee extra zuignappen, die je buiten het touchscreen aan je iPhone bevestigt. Tegelijk bedekken de knoppen toch een flink stuk van je scherm. Wil je de Fling-joysticks hebben, dan betaal je $29,95 voor een pakket van twee stuk voor de iPad of $24,95 voor een pakket van twee stuks voor de iPhone. Ze worden vanaf midden juni verstuurd naar de kopers.

fling iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2011, 16:01
Categorie Games
Onderwerpen fling, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.