Flickr voor iPhone vanaf nu in Nederlandse App Store

Flickr voor de iPhone is ook in de Nederlandse App Store te vinden. De applicatie bleek bij de lancering alleen in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar en had diverse bugs. Die zijn met een kleine update nu (hopelijk) opgelost.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

flickr iphoneToen Flickr voor iPhone in de App Store verscheen, was deze alleen in de Amerikaanse en een aantal andere App Stores verkrijgbaar, maar niet in de Nederlandse. Vanaf nu kun je de applicatie ook met een Nederlands iTunes-account downloaden. Flickr heeft er meteen een kleine update (1.0.2) tegenaan gegooid, die de prestaties verbetert, voorkomt dat de applicatie crasht en problemen met het uploaden van foto’s oplost. De officiële Flickr-applicatie bleek nog een andere bug te hebben: bij het uploaden van foto’s werd de camera-informatie niet meegestuurd, waardoor het iPhone-gebruik op Flickr plotseling afnam.


Met Flickr op de iPhone kun je foto’s en video’s uploaden en uitwisselen vanaf je iPhone. Je stuurt de foto’s voorzien van geotag naar de website en kunt ook zien welke recente activiteiten je fotovrienden hebben uitgevoerd. Vanuit de applicatie markeer je foto’s als favoriet of voeg je commentaar toe.

Downloaden: Flickr voor iPhone (gratis)
Tipgever: Joshua

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 21:44
Categorie Nederlandse apps
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.