Feedly: nieuwslezer krijgt Facebook en Tumblr-ondersteuning

Feedly heeft een update gekregen die het mogelijk maakt om je Facebook en Tumblr-accounts aan de app te koppelen. Ook is er een nieuw, donker thema en een landschapsmodus.

FeedlyFeedly is een nieuwsapplicatie voor de iPhone en iPad die je nieuws voorschotelt van Google Reader. Een nieuwe update voegt ook Facebook en Tumblr toe aan de app. Artikelen van Tumblr komen ook in je nieuwsfeed terecht, die je vervolgens ook weer kunt delen via Facebook. Daarnaast is de update gevuld met een flink aantal extra toevoegingen, zoals een landschapsmodus en meerdere thema’s. Daarnaast is de app gevuld met de nodige ‘Essentials’ en is hij een stuk vlotter in gebruik.

De update zorgt ervoor dat alle blogposts van mensen die jij op Tumblr volgt ook terecht komen in de app. Net als Google Reader-berichten worden dezen in stijlvolle layout geladen die half het gevoel geven een interactief boek te lezen. Ook deze is onder het mes geweest voor deze update: de contentpagina werd vernieuwd en het is nu ook mogelijk om de app in landschapsmodus te gebruiken. Staat de standaard witte layout je niet aan, dan kun je nu ook wisselen naar een nieuw zwart thema.

Een gelezen artikel kon je eerder al delen via Twitter met je vrienden delen, maar nu is er ook Facebook-ondersteuning toegevoegd. Een gedeeld artikel komt automatisch op je Facebook-wall terecht. Het is al langer mogelijk om niet gelezen artikelen naar Instapaper en Read it Later te sturen.

Downloaden: Feedly (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2011, 13:54
Categorie Nieuws
Onderwerpen feedly, rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.