Jan Smit: palingzanger krijgt officiële iPhone-app

Jan Smit heeft zijn eigen, officiële iPhone-app gekregen. In de applicatie kun je zijn nieuwste singles luisteren, het laatste nieuws lezen en kleding, albums en online muziek kopen.

Jan Smit iPhone iPod touch appDe Nederlandse hitzanger Jan Smit heeft een eigen, officiële applicatie op de iPhone en iPod touch gekregen. Het is een simpele app waarin je het laatste nieuws omtrent de Volendammer kan lezen, er zijn foto’s en video’s, er is een discografie en een agenda en er zit zelfs een gastboek in de applicatie. Volledige nummers kun je er echter niet in luisteren. Je kunt vijf samples aanhoren in de sectie Muziek, die je vervolgens mag kopen in iTunes. Het is een van de drie winkelkanalen waarin de app naar verwezen wordt.


In de Discografie-sectie kun je singles, dvd’s en albums aanschaffen op Muziekkopen.nl. Dan is er ook nog de sectie Winkelwagen. Die verwijst naar de kledingsite van Jan Smit. Zowel die site als Muziekkopen.nl zijn niet aangepast op de iPhone en iPod en het is er op het touchscreen niet ideaal producten te kopen.

Bij video’s tref je live-optredens, nieuwe clips en de making-of van een van de laatste clips. Het is een feed van het YouTube-kanaal van de artiest. De agenda is overzichtelijk (mede omdat hij op dit moment maar drie optredens bevat) en bij de biografie van Smit staat per ongeluk het laatste nieuwsbericht. Fans kunnen hun ziel en zaligheid tenslotte kwijt in het gastenboek.

Downloaden: Jan Smit (gratis)

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.