Favs voor iPhone brengt alle favorieten en likes samen

Favs is een app die al je favorieten samenbrengt van Facebook, YouTube, Twitter en andere netwerken. Ook kun je favorieten van anderen volgen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

favs iphoneOp Facebook klik je op de like-knop, op YouTube geef je een ‘duimpje omhoog’, op Twitter zet je bij favoriete tweets een sterretje en op Instagram geef je met een hartje aan dat je een foto leuk vindt. Gaandeweg verzamel je een heleboel ‘leuke dingen’ die over allerlei platformen zijn verspreid waardoor je het overzicht kwijtraakt. De Mac-applicatie Favs verscheen een paar maanden geleden en combineert al die informatie in één interface, zodat je alle favorieten bij de hand hebt. Nu is er ook een bijbehorende iPhone-app verschenen met ondersteuning voor 17 netwerken.

Het aanbod is enorm. Naast de al genoemde diensten en websites worden ook Dribbble, Flattr, Flickr, Github, Google Reader, Pinboard, Instapaper, Readability, Vimeo en Zootool plus nog een heleboel andere ondersteund.

favs iphoneDe iPhone-app brengt op dezelfde manier als de Mac-app alle favorieten samen. In plaats van favorieten die over allerlei sociale netwerken en websites zijn verdeeld krijg je alles netjes op een rijtje te zien. Er zit een zoekfunctie in, zodat je gemakkelijk die ene favoriet kunt terugvinden, ook als je niet meer weet op welke site je het oorspronkelijk had gezien. Maar Favs kan nog meer. Je kunt ook de openbare favorieten zien van mensen die je bewondert of die vaak iets interessants te melden hebben. De openbare favorieten van bijvoorbeeld Twitter, Flickr en Vimeo van gewaardeerde personen zijn ook via deze app te zien. Nieuwe toevoegingen worden als ongelezen gemarkeerd, zodat je gestructureerd de lijst met favorieten van anderen kunt doorwerken.

Maar de app is natuurlijk ook prima te gebruiken voor je eigen favorieten. Bij diensten waarbij de favorieten privé zijn moet je eerst inloggen.

Downloaden: Favs (€2,39)
Ook verkrijgbaar: Favs voor Mac (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:46
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp favorieten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.