Eye Training: verbeter je zicht met een iPhone-game

Eye Training is een nieuwe applicatie; het is in feite een variant op de breinspelletjes, waarbij je in dit geval je visuele oefeningen moet doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

eye training voor iphoneBril nodig? De nieuwe iPhone-applicatie Eye Training zal niet zo snel helpen om je gezichtsvermogen te verbeteren, maar je kunt wel allerlei functies trainen die met je ogen te maken hebben. In Eye Training krijg je een serie minigames voorgeschoteld door een man in een witte jas. Het lijkt op de bekende breinspelletjes, met als verschil dat het steeds gaat om kijkoefeningen.

In vier categorieën moet je punten zien te scoren: visuele analyse (zo snel mogelijk een afbeelding analyseren en bijvoorbeeld hoe vaak je het cijfer 3 ziet), visueel geheugen (memory-achtige oefeningen waarbij je visuele informatie moet onthouden), visuele coördinatie (zoals het hieronder getoonde basketball-spelletje) en het trainen van je gezichtsveld.

Met een voortgangsgrafiek kun je de prestaties in de gaten houden. De game bevat 5 talen, maar is niet in het Nederlands beschikbaar. In totaal zijn er 20 minigames die je elke dag zou kunnen spelen. Firmware 3.0 is vereist.

Downloaden: Eye Training Visual Edition (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2009, 10:36
Categorie Games
Onderwerp training

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.