Extra lange screenshots maken met Stitch It! voor iPhone

Met Stitch It! voor iPhone kun je extra lange screenshots maken van iMessage-berichten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

stitch it icoonStitch It! voor iPhone is een handige app voor mensen die screenshots willen maken van iMessage-gesprekken. Met deze app ben je niet beperkt tot de lengte van het iPhone-scherm. Je kunt complete gesprekken uit iMessage in één screenshot zetten, zodat je een extra lang plaatje krijgt.


stitch it iphone 1In Stitch It! geef je aan waar de snijlijnen liggen en welke screenshots je wilt gebruiken en de app maakt er een plaatje van, die je kunt opslaan of printen. Je kunt de afbeelding ook doorsturen met AirDrop of delen op Instagram, Twitter, Facebook, Reddit, Tumblr of Flickr. Of je vrienden blij zijn dat je de conversatie deelt, is nog maar de vraag. Maar handig is het wel.

Staat er privé-info in de berichten, dan kun je die in de app meteen onleesbaar maken. Er zijn twee manieren om dat te doen: met een soort markeerstift of met een gekleurd balkje. Stitch It! heeft net een grote update gekregen, waardoor de app een nieuw uiterlijk in iOS 7-stijl heeft gekregen. De app is sneller, werkt intuïtiever en ondersteunt nu AirDrop en printen. De app is met deze update gratis geworden (voorheen €2,69) maar het betekent wel dat je nu reclamebanners te zien krijgt. Die kan je vervolgens weer voor €0,89 afkopen.

Pluspunten

  • Handig voor testen en conversaties opslaan

Minpunten

  • Alleen eigen screenshots gebruiken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 12:59
Categorie Diensten
Onderwerp screenshot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.