Eventbrite ticket-app: zien naar welke evenementen vrienden gaan

De ticket-app Eventbrite is vernieuwd en laat nu evenementen zien die zijn toegespitst op jouw smaak. Je ziet ook waar vrienden heen gaan.

Eventbrite evenementen-app iPhoneDe ticket-app Eventbrite, die er als de kippen bij was om Apple’s Passbook-app te ondersteunen en zich daarmee in de schijnwerpers wist te spelen, heeft een aanzienlijke update gekregen. Die geeft de applicatie een vernieuwde interface mee met het nieuwe hoofdscherm Ontdekken. Daarop staat een selectie van evenementen die naar zeggen van de app op jouw is afgestemd. Als je de applicatie koppelt aan Facebook, zie je op het hoofdscherm bijvoorbeeld ook de evenementen waar vrienden van je naartoe gaan.

Uiteraard werkt de Facebook-koppeling ook de andere kant op: je kan vrienden uitnodigen om deel te nemen aan een evenement waarvoor je natuurlijk kaartjes moet kopen via Eventbrite. Het hoofdscherm Ontdekken wordt behalve de evenementen van vrienden, ook ingericht op het type evenementen waar je zelf interesse in hebt. De app legt niet uit hoe die selectie totstand komt, maar het kan te maken hebben met je Facebook-interesses, de evenementen waar je tickets voor koopt en de categorieën die je vaak in de app bekijkt.

Eventbrite tickets hoofdscherm iPhone 2 Eventbrite overzicht tickets 2

In de bijgeschaafde interface van Eventbrite, kan je nu categorieën selecteren met de knop onder de titel- en zoekbalk in de app. Vul bij een zoekopdracht niks in en je zoekt op alle evenementen bij je in de regio. De laatste toevoeging noemt de ontwikkelaar een echte gebruikerswens: tickets die je hebt gekocht verschijnen niet alleen in Passbook, maar ook gewoon overzichtelijk in de app.

Downloaden: Eventbrite (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2013, 14:00
Categorie Amusement
Onderwerpen passbook, tickets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.