Eigen foto’s uploaden nu mogelijk in We Heart It

We Heart It heeft eindelijk de mogelijkheid gekregen om zelf foto's vanuit je fotoalbum te uploaden naar de iPhone- en iPad-app!

We Heart It header iPhone iPadHij geniet niet de media-aandacht van soortgelijke sociale netwerken als Tumblr en Pinterest, maar het inspiratie-platform We Heart It is immens populair. En wie weet staat hij vanaf nu ook meer in de spotlight. We Heart It op de iPhone en iPad is voorzien van de mogelijkheid om zelf foto’s te uploaden in de applicatie, zodat je niet alleen inspirerende foto’s, afbeeldingen en als foto opgemaakte quotes van het web hoeft te delen. Het gaat hand in hand met verbeterde meldingen die je krijgt als iemand je foto waardeert of deelt.

We Heart It schuifmenu meldingenNet als Tumblr en Pinterest kan een mooie foto met de juiste steekwoorden eraan gehecht de hele wereld aan profiel van andere gebruikers over gaan. Dat begint nu dus al bij je eigen fotoalbum. Onder de optie een foto van het web te halen, voeg je een eigen foto in. Die voorzie je van een omschrijving, labels (tags) en je zet hem in een van je collecties. Vanuit het scherm kan je meteen een nieuwe collectie maken. Wel zo handig. Het is overigens wel belangrijk dat je alles in één keer goed hebt: na het uploaden is bewerken er niet meer bij.

We Heart It 3.0 voor iPad en iPhone heeft verder de meldingen aangepakt. Je ziet wie je afbeeldingen ‘hart’ en kan een overzicht van die personen terugzien op de nieuwe Meldingen-pagina. Verder zijn collectiepagina’s visueler geworden met grotere afbeeldingen en steeds een aankondiging van de laatst toegevoegde plaat. Je kan je zoekgeschiedenis wissen, kan makkelijker afbeeldingen aan collecties toewijzen en tot slot werkt het tonen van afbeeldingen van Tumblr weer. Want We Heart It en Tumblr mogen dan in hetzelfde schuitje varen: ze hebben elkaar wel nodig.

Downloaden: We Heart It (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2013, 12:22
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen inspiratie, tumblr, we heart it

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.