Egretlist voor iPhone: aparte takenlijst met Evernote-synchronisatie

Egretlist is een mooie takenlijst, gebaseerd op Evernote. Deze app synchroniseert met Evernote en heeft een apart uiterlijk.

egretlistEgretlist is een mooi vormgegeven todo-applicatie, ‘powered by Evernote‘. De applicatie van ontwikkelaar MindsMomentum staat in rechtstreekse verbinding met je Evernote-account. Wijzigingen in je takenlijst worden meteen gesynchroniseerd met Evernote. Bij het tonen van de taken krijg je ook meteen de gerelateerde content te zien in een notitie, met foto’s en attachments. MindsMomentum heeft voor een apart uiterlijk gekozen, met een startscherm dat op een Moleskine-boekje met gescheurde blaadjes lijkt.

De ontwikkelaar koos niet voor het maken van zomaar een takenlijstje, maar probeerde met de app daadwerkelijk de bestaande functionaliteit van Evernote uit te breiden.


egretlist iphone

Ontwerper Juan Arzola uit Puerto Rico koos als basis de checkbox/taakfunctie van Evernote, maar zorgde ervoor dat er meer systeem in zit. Arzola gebruikte Evernote al twee jaar voor taken en projecten die hij als webdesigner uitvoert. Voor elk project maakt hij een notebook aan, die hij na afloop van het project kan archiveren. Bij Evernote kun je ook afbeeldingen en foto’s kwijt (handig voor een webdesigner) en je kunt de inhoud via meerdere platformen raadplegen.

Downloaden: Egretlist (€2,39)
Via: Evernote-blog

egretlist iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.