Eerste screenshots en details Assassin’s Creed

De eerste details van Assassin's Creed van Gameloft zijn bekendgemaakt. Assassin's Creed is een spel dat zich afspeelt tijdens de middeleeuwen. Je speelt een persoon genaamd Altair die bij een geheim genootschap van assassins hoort.
Galip Caliskan - · Laatst bijgewerkt:

assassin's creedEerder berichtten we al dat Gameloft later deze maand Assassin’s Creed zou uitbrengen voor de iPhone. Zonet zijn de eerste details en screenshots bekend gemaakt op IGN.

Assassin’s Creed is een spel dat zich afspeelt tijdens de middeleeuwen. Je speelt een persoon genaamd Altair die bij een geheim genootschap van assassins hoort.

Het spel zal zijn gebaseerd op de DS-versie, wat betekent dat het geen open wereld-game zal zijn zoals op de Next-Gen consoles. Het is de bedoeling dat je van punt A naar punt B zal moeten gaan door op daken van gebouwen te klimmen en springen, zonder dat een bewaker je opmerkt.

Het verhaal achter deze game is dat je de ‘Miskelk’ steelt, zodat die weer een einde kan maken aan de kruistochten. We gaan niet vertellen hoe, want dat zou het alleen maar verpesten voor degenen die hem nog willen spelen.

Het spel zal speciale touch-controls bevatten. Zo zal je bijvoorbeeld wanneer je iemand wilt zakkenrollen, een sleutel door het scherm moeten verplaatsen, zonder dat het een ander object aanraakt. Of wanneer je belangrijke informatie van iemand wilt krijgen, op gevoelige plekken tikken op zijn lichaam.

De bediening van het spel zelf is te vergelijken met Hero of Sparta (ook door Gameloft): links een analoge stick en rechts de aanvalknoppen.

Het spel komt binnen een paar weken uit voor een prijs tussen de $5.99 en $9.99.

Meer info: IGN

Screenshots:
assassin's creed

assassin's creed

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:37
Categorie Games
Onderwerpen assassin's creed, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.