EA stapt in goedkope iPhone-spelletjes: Zombies & Me

EA gaat onder de naam 8 lb Gorilla een serie goedkope games op de markt brengen. Die kosten €0,79 en zijn van het type pick up and play. De eerste game is Zombies & Me, een game waarbij je zombies moet doden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

zombiesElectronic Arts is van plan om een apart bedrijfsonderdeel te starten voor goedkope iPhone-games. De gamesstudio heet 8 lb Gorilla en gaat regelmatig nieuwe indie-achtige spelletjes voor €0,79 uitbrengen. Reken op grofweg één nieuwe game per week. De eerste game die EA op deze manier gaat lanceren is Zombies & Me, waarin je een jongen met de naam Guy speelt.

Hij moet zijn oma beschermen tegen de zombies door ze naar grote ronde cirkels te lokken. In Zombies & Me moet je zonder wapens vechten. In plaats daarvan ben je zelf het lokaas, die de zombies naar een bepaalde plek moet zien te krijgen, waar ze geraakt worden door vallende bommen, terwijl je jezelf zo snel mogelijk uit de voeten maakt. Hoe meer zombies je tegelijk afslacht, hoe meer bonuspunten je verdient.

Je moet ook voorkomen dat je te dicht bij de zombies komt, want dan zullen ze je vastgrijpen waardoor je je niet meer kunt bewegen. Zombies & Me wordt een pick-up-and-play spelletje voor de casual gamer, die voorheen wegliep met spelletjes als Flight Control en Pocket God. Het is een gok voor EA, omdat moeilijk vooraf te voorspellen is of een spelletje aanslaat.
zombies and me

Downloaden: Zombies & Me (€0,79)

Touch Arcade probeerde de game al even uit:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:46
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, game, gorilla

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.