EA Sports Active 2 krijgt iPhone-ondersteuning

EA Sports, een onderdeel van Electronic Arts, heeft vandaag aangekondigd dat ze hun fitnesspakket EA Sport Active gaan uitbreiden. Je kunt op de iPhone en iPod touch trainingsgegevens ontvangen.

EA Sports Active 2.0 op de iPhoneEA Sports, een onderdeel van Electronic Arts, heeft vandaag aangekondigd dat ze hun fitnesspakket EA Sports Active gaan uitbreiden. In de tweede versie van EA Sports Active zul je gebruik kunnen maken van een nieuw draadloos systeem waarbij elementen aan arm en been continu informatie doorsturen naar jouw Playstation, Wii, iPhone en iPod Touch. De elementen bezitten bewegings- en hartslagsensoren om de intensiteit van je bewegingen vast te kunnen leggen.

Opgeslagen gegevens kunnen gebruikt worden om je workout nog beter aan te laten sluiten bij je persoonlijke ambities en doelen van de training. In het nieuwe EA Sports Active 2.0-systeem moet het ook mogelijk gaan worden om deze informatie te delen met anderen. De informatie wordt verder centraal opgeslagen zodat deze op alle ondersteunde apparaten bekeken kan worden. Vanuit de apparaten kunnen ook nieuwe workouts gedownload worden. Hiermee kun je jouw oefeningen verder uitbreiden om een nog betere workout te kunnen doen. Onduidelijk is nog of EA Sports dit als In App Purchases aan zal gaan bieden in de App Store. De nieuwe versie van EA Sports Active 2.0 moet in het najaar gaan verschijnen. Over de prijs is nog niets bekend. Naar verluidt zal de iPhone-applicatie gratis zijn en moet je betalen voor het EA Sports Active 2.0-systeem.

Bron: EA persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2010, 17:53
Categorie Gezondheid en fitness

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.