De Telegraaf voor iOS stuurt nu push notificaties bij belangrijk nieuws

De Telegraaf-app heeft een update naar 3.5 gekregen. In de app krijg je voortaan push notificaties bij breaking news. Ook is de performance verbeterd.

telegraaf-katernenDe iPhone-app van De Telegraaf heeft een update gekregen. Voortaan krijg je net als bij de apps van NU.nl en NOS een breaking news-alert als er wereldschokkende gebeurtenissen te melden zijn. De strijd wie er het eerst is met het rondsturen van de push-notificatie kan nu nog meer dan voorheen losbarsten. Ook is de performance van de Telegraaf-app verbeterd. De video’s van Telegraaf TV zijn voortaan in de katernenbalk te vinden en in de iPad-versie van de Telegraaf-app vinden we de Persoonlijke specials en Favoriete artikelen makkelijker terug in de katernenbalk. De Telegraaf heeft gekozen voor een mix van gratis en betaald: op de iPad is er een onderdeel Basis dat altijd gratis te bekijken is en het laatste nieuws van Telegraaf.nl bevat. Ook kun je populaire katernen als Privé, Telesport en DFT gratis raadplegen. Het Premium-gedeelte omvat reportages en achtergronden bij het nieuws, columns en extra katernen zoals Woonkrant, Vaarkrant, Kunst en regiokaternen.

Je kunt een week lang gratis gebruikmaken van de premium onderdelen. Daarna zijn ze alleen toegankelijk voor abonnees met een digitiale bundel en mensen die voor €0,89 dagtoegang kopen. Heb je al de papieren krant, dan kun je je abonnement uitbreiden met een combi-abonnement. De vernieuwde app met versie 3.5 is per direct beschikbaar in de App Store.

Downloaden: De Telegraaf (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2013, 14:25
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen kranten, telegraaf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.