Dagaanbiedingen voor iPad en iPhone zet leuke acties op rij

Dagaanbiedingen.nl is een iPhone- en iPad-app waarin je de tijdelijke aanbiedingen, acties en kortingen van talloze websites ziet.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Dagaanbiedingen iPhone iOSAls er veel sites in een categorie zijn, kan je erop wachten totdat er een dienst is die erboven gaat staan en de verschillende sites indexeert. Dat is het geval bij Dagaanbiedingen.nl. De website indexeert de dagelijkse of anderzijds tijdelijke kortingen en acties van websites als iBood, 1DayFly, Groupon, Marktplaats en Speurders en zet ze allemaal onder elkaar. Dat bespaart je elke dag heel wat speurwerk.


Dagaanbiedingen iPad iOS 7In de uitleg in de iOS-app van Dagaanbiedingen.nl lees je dat de dienst alleen de websites indexeert die al een tijdje meegaan. Tegoedvoorwoordendeals.nl en Vandevrachtenwagengevallen.com kom je als het goed is dus niet tegen in de applicatie. Wel de sites die we al noemden in de inleiding, als ook PlatteTVDiscounter, NLbieder, Arke, Vakantieveilingen.nl, TravelBird, Sneakers4Sale en nog veel meer aanbieders. Het is even schrikken als je niet bekend bent met het aanbod van dit soort sites. De app zet gelukkig de bekende aanbieders bovenaan, want een zoekfunctie is er niet.

De applicatie is verder niets dan een lijst van de verzamelde acties. Een druk op een aanbieding stuurt je meteen door naar de bijbehorende website. Die zijn opvallend vaak niet voor mobiel gebruik geoptimaliseerd en bedienen ook niet lekker op de iPhone. Dan kan je de app beter gebruiken op de iPad. Aan het item in de lijst zie je verder precies wat je wilt weten: wát er in de aanbieding is, hoelang de actie nog geldt en wat de (altijd betwistbare) vanafprijs en de kortingsprijs is. Ook zie je of je moet bieden of meteen kan kopen.

Concurrentie heeft Dagaanbiedingen.nl niet echt op iOS. JouwAanbieding heeft wel een handig menu om sites uit de resultaten te filteren, maar werd voor het laatst bijgewerkt in 2010. Stedenkorting werd het laatst bijgewerkt in 2011 en indexeert alleen aanbiedingen van grote Nederlandse steden. Natuurlijk kan je ook de folders bladeren in Reclamefolder en Spotta (voorheen Folders.nl), maar die aanbiedingen zijn meestal wat voorzichtiger. Het maakt van Dagaanbiedingen.nl momenteel dé app voor de fanatieke koopjesjager. Niets meer, niets minder.

Downloaden: Dagaanbiedingen.nl (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Echte koopjesjager? Check elke dag om 16.00 uur onze iCulture Deals.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:19
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerp aanbieding
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.