Coast Guard krijgt update naar 1.1: OpenFeint, nieuwe kaart en medailles

De makers van Coast Guard hebben een update uitgebracht. Hierin zijn een nieuwe kaart, medailles bij het behalen van bepaalde doelen en de integratie van een highscorelijst via OpenFeint toegevoegd.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Coast Guard - new mapHet spel Coast Guard, dat we een maand geleden beschreven, heeft een update naar 1.1 gekregen. Coast Guard is een spel zoals Flight Control, waarbij je met je vingers een boot moet aansturen om andere boten veilig te laden en lossen. Er is een nieuwe kaart toegevoegd waarbij er nu 3 eilanden zichtbaar zijn. Toch is het aantal aanlegsteigers gelijk gebleven: 2 stuks.

Verder hebben de makers een online highscore-optie ingebouwd. Deze gaat gebruik maken van OpenFeint, een framework voor ontwikkelaars waarmee ze snel en makkelijk bepaalde elementen aan hun iPhone-applicatie kunnen toevoegen. Punch Studio, de makers van Coast Guard, hebben dit framework gebruikt om highscorelijsten aan te kunnen bieden. Je kunt nu heel makkelijk de score van alle spellen zien die gebruik maken van OpenFeint.
Tenslotte is er aan Coast Guard 1.1 ook nog nog de toevoeging van medailles toegevoegd. Je verdient een medaille wanneer je bepaalde doelen haalt.

Downloaden: Coast Guard (€ 0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:52
Categorie Games
Onderwerpen flight control, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.