Schepen besturen met Coast Guard en Sea Captain

Coast Guard en Sea Captain zijn beide afgeleid van de games Harbor Master en Flight Control. Bij Coast Guard moet je een eiland verdedigen tegen aanvallers, terwijl je bij Sea Captain juist schepen naar de haven moet brengen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

coast guardEen groep terroristische schepen heeft in de game Coast Guard een aanval gepland op een klein eiland. Als kustwacht moet jij ze stoppen en neerschieten voordat ze jouw boot zinken. Er komen zes verschillende vijanden voorbij: Torpedo, Patrol Boat, Corvette, Frigate, Destroyer en Cruser. Ook heb je de beschikking over meerdere wapens: Death Blow, High Angle, Speed, Power Rocket, HP+, Fast Move, Shield en nog wat andere.

Het lijkt misschien de eerste de beste Harbor Master-kloon, dat op zich ook weer gebaseerd is op een andere game, maar door de gevechtshandelingen wordt het toch weer iets anders. Een directere afstammeling is Sea Captain, ook sinds kort in de App Store. In deze game moet je schepen naar de haven brengen, in drie verschillende omgevingen. Ook in deze game zijn wat extra features bedacht.

Zo is er een dag- en nachtmodus, waarbij je in het donker de haven moet zien te vinden, met alleen het schijnsel van de vuurtoren. Ook zijn er bewegende obstakels zoals ijsbergen en je krijgt in Sea Captain te maken met piraten. Die piraten staan voor Harbor Master trouwens ook gepland. De eerste update van die game kan elk moment in de App Store verschijnen.

sea captain

Downloaden: Coast Guard (€0,79) en Sea Captain (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:46
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.