Clear 350.000 keer gedownload, iPad- en Mac-app gepland

De iPhone-app Clear is in zijn eerste negen dagen in de App Store 350.000 keer gedownload. De ontwikkelaar zegt nu plannen te hebben om een iPad- en Mac-versie te maken.

clear-iphone-appDe todo-app Clear wist veel aandacht te trekken toen hij in de App Store verscheen. Met effect: de app is in zijn eerste negen dagen 350.000 keer gedownload, aldus The Guardian. De ontwikkelaar heeft beloofd te werken aan een Clear-app voor de iPad en de Mac, nadat ze klaar zijn met de eerstvolgende update voor de iPhone-app.

Volgens product manager Nick Fletcher zouden deze iPad en Mac-apps mogelijk kunnen synchroniseren met de iPhone-app. Hierdoor heb je overal waar je bent je takenlijst paraat:

We gebruiken zelf ook meerdere Apple-apparaten en zijn begonnen als Macintosh-ontwikkelaar, dus we weten dat we informatie in Clear op andere plekken [dan de iPhone] willen gebruiken.

We haalden het gebrek van cloud-synchronisatie nog aan in onze uitgebreide review van Clear. De toevoeging hiervan zou daarom ook een welkome aanvulling zijn. Het is echter niet verstandig om nu al te hard van stapel te lopen: de plannen voor de iPad- en Mac-apps zijn nog niet helemaal rond. De ontwikkeling bevindt zich daarom ook nog in de beginfase.

Ondertussen verschijnen wel de nodige klonen van Clear. Voordat de app uit was, kon je er al even eentje downloaden. Inmiddels probeert ook Done! (App Store-link) mee te liften op het succes van Clear.

Downloaden: Clear (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:30
Categorie Productiviteit
Onderwerpen clear, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.