Catculator: een iPhone-rekenmachine voor kattenliefhebbers

Catculator is een iPhone rekenmachine-app waarmee je vrolijk wordt van berekeningen. Deze app maakt mauwgeluiden als je aan het rekenen bent en de kat begint te spinnen als je over het scherm wrijft.

catculatorDe meeste calculator-apps voor de iPhone proberen zo serieus mogelijk te zijn. Catculator doet dat niet. Deze 79 cent kostende app doet z’n werk als rekenmachine en maakt ondertussen tevreden kattengeluidjes. Leuk voor kinderen of voor mensen die zo’n hartgrondige hekel aan boekhouden hebben, dat ze het alleen met wat extra afleiding volhouden. Catculator is een basis-rekenmachine met simpele functies en animaties: de oogjes van de kat bewegen mee en de blaadjes vallen van de boom, terwijl je aan het rekenen bent. Tijdens het intikken van de cijfers hoor je gemauw en als je over de kat strijkt begint hij te spinnen. Je kunt je iPhone ook schudden, voor nog meer kattengeluid.

Nog een andere aparte functie: er zit Twitter-integratie in. Heb je een interessante berekening gemaakt, dan kun je die voortaan met anderen delen! Geen idee waarom je dat zou willen doen, maar hoofdzaak is: het kan.

Downloaden: Catculator (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2011, 21:36
Categorie Productiviteit
Onderwerpen calculator, rekenmachine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.