Car Club Tuning Storm: racegame met tunen tijdelijk gratis op iPad

De race- en tune-game Car Club: Tuning Storm is tijdelijk gratis te downloaden op de iPad, iPhone en iPod touch. In het racespel bouw je net als in CSR Racing je auto's uit om ze zo snel mogelijk te maken.

Car Club Tuning Storm iPad headerKleed een sportwagen dik aan met verlagingskits, dikke velgen en techniek die de auto sneller maakt, en test hem dan op de baan tegen concurrerende wagens. Het is het idee achter het enorm populaire en gratis te downloaden CSR Racing, maar ook achter het al langer verkrijgbare en veel onbekendere Car Club: Tuning Storm. De game is tijdelijk gratis te downloaden op de iPad, in plaats van voor de gebruikelijke 3,99 euro. Het spel onderscheidt zich van zijn populaire tegenspeler doordat je je volledig losgeslagen uit kan leven op de auto’s.


Een halve meter uitgeklopte wielkasten voor de velgen waar de auto in het echt niet eens mee zou kunnen rijden? Het is pas het begin in Car Club: Tuning Storm, waarin je bolides kan aankleden met Playboy-oren, een sneeuwschuiver aan de voorkant, een enorme uitlaat op de motorkap en… je kan het zo gek niet bedenken, of het is wel mogelijk in het spel. Als je er maar het geld voor verzamelt door races te winnen, het andere belangrijke onderdeel van het spel.

Car Club Tuning Storm screenshotsTuning Storm werkt behalve op de eerste iPad nog, ook op de iPhone en iPod touch omdat het een universele app is. Ontwikkelaar TapSoul pronkt vooral met de honderden tuningsmogelijkheden die je hebt per auto, los van de mogelijkheid een vierwieler van een andere lik verf te voorzien. Je begint het spel met een tamelijk bescheiden middenklasse-auto, maar werkt jezelf binnen afzienbare tijd op naar een Formule 1-wagen die nèt even iets sneller optrekt van zichzelf. Als je de voortgang in het spel wil versnellen, kan je je uitgebreid uitleven in de shop van het spel waarin onder andere vrij te spelen auto’s en munten je opwachten. Je hoeft de portemonnee gelukkig niet te trekken om lol te halen uit het spel.

Downloaden: Car Club: Tuning Storm (tijdelijk gratis, was €3,99, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2012, 17:16
Categorie Games
Onderwerp racegame
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.