Box.net biedt iPad-gebruikers 50 GB aan cloudruimte

Cloudservice Box.net biedt zijn iPad-gebruikers tijdelijk 50 GB aan ruimte. Je hoeft alleen maar via de iPad in te loggen om van de actie gebruik te maken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Box.netWhatsApp werd opeens gratis vlak nadat iOS 5 uitkwam, waarschijnlijk op die manier beter met iCloud te concurreren. Cloudservice Box.net is de komst van iCloud waarschijnlijk ook niet voorbij gegaan: zij bieden iPad-app-gebruikers nu 50 GB aan gratis opslagruimte aan. De extra opslagruimte is te gebruiken tot 2 december, exact 50 dagen nadat de actie van start ging.

Box.net is een cloudservice die erg doet denken aan Dropbox. Je slaat bestanden op in een iPad-app, waarna ze overal te openen zijn waar je ook toegang hebt tot de cloudservice. Ook is het mogelijk om bestanden te delen met andere Box.net-gebruikers, zodat je makkelijk kunt samenwerken aan bijvoorbeeld een document.

Normaal gesproken krijg je bij Box.net gratis 5 GB aan ruimte. Wil je meer, dan betaal je 15 dollar per maand voor 500 GB. De speciale iPhone-aanbieding hangt hier tussenin: log je in met een gratis account op de iPad, dan word je automatisch geüpgraded naar een abonnement met 50 GB ruimte. Dit abonnement loopt tot en met 2 december, waarna je weer teruggaat naar een gratis account. Je houdt dan wel de 50GB die je bij de actie gratis hebt gekregen.

De aanbieding komt vlak nadat Apple iCloud officieel lanceert. Deze cloudservice zit zit geïntegreerd in iOS 5, waardoor hij op zekere vlakken concurrentie biedt tegen apps zoals Box.net.

Downloaden: Box.net

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2011, 21:59
Categorie Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.