Blockolicious voor iPad: spelen met exploderende sapbommen

Blockolicious is de nieuwste game van Chillingo. In de game moet je sapbommen tot ontploffing brengen en dezelfde kleuren met elkaar combineren.

blockoliciousGelijke kleuren bij elkaar zoeken, zodat de stenen van het speelbord verdwijnen. Klinkt als een spelletje dat geïnspireerd is op Bejeweled en dat is het ook: Blockolicious, de nieuwste game van Chillingo. Het verschil is dat je niet de speelstenen hoeft te verschuiven, maar ze alleen maar hoeft aan te tikken. Alle gelijkgekleurde stenen die de vorm hebben van sapbommen, worden dan weggezogen. De game is gemaakt door gamestudio Hibernum Creations en is zowel op de iPhone als de iPad te spelen. De HD-versie voor de iPad moet echter apart worden aangeschaft en kost 1,59 euro.

De variatie bij dit spel zit ‘m erin dat de sapblokjes gaandeweg gevuld worden en kunnen exploderen. Er zijn ook power-ups te verdienen door kracht te verzamelen, waarmee één van de drie exotische dieren aan de zijkant van het scherm steeds meer energie krijgt. Hoe meer energie, hoe eerder je een speciale aanval op het speelveld kunt uitvoeren. Ook zijn er munten waarmee je kracht voor de dieren verzamelt. Game Center wordt nog niet ondersteund.

Downloaden: Blockolocious HD (€1,59)
Ook verkrijgbaar: Blockolocious (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2012, 23:15
Categorie Games
Onderwerpen chillingo, electronic arts, game, muziek, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.