Birthday Reminder waarschuwt voor komende verjaardagen

Birthday Reminder is een nieuwe applicatie van de Belgische ontwikkelaar Netwalk. De applicatie laat zien welke verjaardagen eraan komen en kan ook reminders per e-mail sturen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

birthday reminderBen je iemand die regelmatig verjaardagen vergeet, dan is de nieuwe applicatie Birthday Reminder een idee. De applicatie is gemaakt door de Belgische ontwikkelaar Netwalk en leest tijdens het opstarten alle verjaardagen in uit je contactpersonenlijst. Sommige mensen hebben verjaardagen van vrienden als afspraken in hun agenda gezet, maar mocht dat niet het geval zijn en heb je de verjaardagen juist bij contactpersonen ingevuld, dan kan Birthday Reminder een lijstje daarvan laten zien.

In de applicatie kun je instellen hoeveel dagen vóór de verjaardag je een e-mail wilt ontvangen. Iedere nacht stuurt de webserver van Birthday Reminder een e-mail om te waarschuwen voor komende verjaardagen.

Op dit moment werkt de waarschuwing nog per e-mail, maar zodra iPhone OS 3.0 beschikbaar komt kun je aangeven of je Push Notifications of e-mails wilt ontvangen. Hoef je die waarschuwingen niet, dan kun je de applicatie ook gebruiken om gewoon een lijstje met verjaardagen te bekijken. Eerst proberen? Over een paar dagen komt er een Lite-versie beschikbaar.

Ook hiervan geven we een promocode weg (alleen Amerikaanse App Store en op=op):
9MW3NNM4JYHN

Installeren: Birthday Reminder (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:50
Categorie Productiviteit
Onderwerp verjaardag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.