Beste iPhone-applicatie aller tijden is geworden: Pocket God

De tweede versie van de beste iPhone-applicatie aller tijden is geweest. Grote winnaar is Pocket God, hoewel Real Racing en Words With Friends ook behoorlijk wat prijzen in de wacht sleepten.

Pocket God: Beste applicatie ooit 2009Op 1 januari maakten we een lijstje van de beste iPhone-applicaties van 2009, gebaseerd op de mening van 17 auteurs en moderators van iPhoneclub. Er zijn ook verkiezingen die wat meer tijd nodig hebben: zojuist is de uitslag van de Best App Ever-verkiezing bekendgemaakt. Het is voor de tweede keer dat deze verkiezing van de beste iPhone-applicatie aller tijden wordt gehouden. Bij de eerste wedstrijd wist Shazam de prijs in de wacht te slepen. Dit jaar is het Pocket God geworden, al bleken Real Racing en Words with Friends ook behoorlijk in de smaak te vallen.

Sinds juni vorig jaar konden gebruikers applicaties voordragen in 56 categorieën. Pocket God is een bekend spel met pygmeeën, waar op iPhoneclub bijna maandelijks wel aandacht aan wordt besteed omdat er een nieuwe update uit is of omdat er een belangrijke mijlpaal is gehaald. Deze week was de applicatie nog in het nieuws omdat Pocket God een eigen stripboek gaat krijgen.

Enkele andere winnaars zijn Tweetie 2 als meest innovatieve applicatie, Instapaper Pro als meest bruikbare applicatie, Navigon als beste navigatie-applicatie en Dropbox als beste productiviteitsapplicatie. Een vluchtige blik in alle categorieën laat helaas geen Nederlandse applicaties zien. Ook Layar is niet de beste Augmented Reality-applicatie geworden. Ze hebben wel een eervolle vermelding gekregen in de categorie. De winnaar in de Augmented Reality-categorie is Pandemica van XMG Studio Inc.

iPhone-applicaties die in meerdere categorieën hebben gewonnen zijn Tweetie 2, Words With Friends, Real Racing en Canabalt. Words with Friends en Real Racing won zelfs drie keer. Het volledige iPhone-applicatieoverzicht kun je bekijken op de website van bestappever.com.

Meer info: Bekijk overzicht op bestappever.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2010, 9:03
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.