Mobiola Headset: gebruik je iPhone als draadloze headset

Mobiola Headset maakt van je iPhone een draadloze headset voor de PC. De applicatie is alleen bedoeld voor Windows-gebruikers enis geschikt voor chatten en audio-opnames.

mobiola headsetGisteren schreven we over IM+, een applicatie van SHAPE Services. Diezelfde ontwikkelaar heeft vandaag ook een nieuwe iPhone-applicatie aangekondigd: Headset. Met deze applicatie maak je van je iPhone of iPod touch een volledig functionerende draadloze headset voor je Windows-pc. De applicatie is geschikt voor Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL en andere messagingdiensten die je op de iPhone gebruikt.

headset mobiolaOm de applicatie te gebruiken moet je de gratis software Mobiola Headset Desktop op de pc installeren. De software is geschikt voor de iPhone en de tweede generatie iPod touch (en later). Je hebt bij de iPod touch wel een extra headset met microfoon nodig, aangezien dit apparaat geen ingebouwde microfoon heeft. Voor de eerste generatie iPod touch is de oplossing niet geschikt. Verder heb je minimaal Windows XP met Service Pack 2 nodig en een Wi-Fi-verbinding om je iPhone met de computer te laten communiceren. Je kunt met Mobiola Desktop ook audio opnemen, afspelen en pauzeren via de applicatie Headset.

Downloaden: Mobiola Headset (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2010, 10:18
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.