Layar uit de App Store gehaald na crash-problemen

Layar heeft versie 3.0 van de iPhone-applicatie uit de App Store gehaald. De applicatie crashte te vaak, ook al bleek het in interne testen goed te werken. Het framework van de applicatie wordt nu compleet nieuw opgebouwd.

layar-webGisteren kwam Layar 3.0 beschikbaar op de iPhone en vandaag is de augmented reality-applicatie alweer weggehaald. Dat gebeurde op eigen initiatief van de ontwikkelaar, omdat teveel mensen klaagden over een crashende app. Al vanaf het moment dat de eerste iPhone-versie in de App Store verscheen waren er al wel wat problemen, maar dat had te maken met slecht geheugenmanagement.
Mensen die de nieuwe versie al hadden geïnstalleerd kunnen het gewoon blijven gebruiken. Heb je nog geen update gedaan, dan zul je voorlopig even met de oude versie verder moeten.


Oude code maakte de applicatie voorheen al wat buggy, maar omdat Layar goed werkte bij 80% van de gebruikers besloot de ontwikkelaar versie 3.0 uit te brengen voordat het framework van de applicatie herbouwd zou worden. Uit interne testen bleek dat de applicatie prima werkte. Toch klagen gebruikers nu over onverklaarbare crashes. Omdat kwaliteit voorop staat, wordt Layar nu voorlopig uit de App Store gehaald.

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe versie, maar die wordt niet over een paar dagen, maar eerder over een paar weken verwacht.

Via: Blog Layar

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 december 2009 om 19:41
Categorie
Naslagwerken

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.