Belgische website VoetbalNieuws.be brengt eigen iPhone-app uit

De Belgische voetbalsite VoetbalNieuws.be brengt een eigen voetbal-app uit voor de iPhone. De gratis app biedt nieuws, standen en de mogelijkheid om te reageren.

voetbalnieuws beDe Belgische site VoetbalNieuws.be heeft een iPhone-app uitgebracht, waarmee je het nieuws van je favoriete sport kunt volgen. Je geeft in de app aan van welke voetbalclub je supporter bent en de app geeft je vervolgens gratis push-meldingen als er iets over de betreffende club te melden is. Bij breaking news, zoals een belangrijke transfer, krijg je ook een push-melding. De app biedt behalve het nieuws, waarop je vanuit de app kunt reageren, ook live tussenstanden van wedstrijden. Een app voor Android is nog in ontwikkeling en zal spoedig volgen.

Voetballiefhebbers in België konden voorheen al de apps Voetbal en Footie Belgium installeren. De eerste is wat meer gericht op standen, de tweede wat meer op sociale contacten. De app van VoetbalNieuws.be zit daar tussenin met een app die eigenlijk beide biedt: de standen, maar ook de nieuwtjes en de mogelijkheid om met anderen erover door te praten.

Downloaden: VoetbalNieuws.be (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2013, 9:32
Categorieën Belgische apps, Sport
Onderwerpen belgische apps, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.