Basecamp iPhone-app nu wél voorzien van Basecamp Classic-support

Projectmanagementtool Basecamp heeft haar nieuwe iPhone-app nu geschikt gemaakt voor Basecamp Classic. Je kan oude projecten importeren.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Basecamp iPhone-app vernieuwd Na zich aanvankelijk niet op het app-vlak te begeven, bracht de zakelijke project-managementtool Basecamp in februari dit jaar toch een eigen app uit. De applicatie ondersteunde echter geen projecten die gemaakt waren in Basecamp Classic; de originele vorm van het planningsinstrument. Dat betekende dat gebruikers van projecten aangemaakt voor het begin van 2012 niet van de app gebruik konden maken. Het euvel is verholpen in de nieuwse update.

Gebruikers van Basecamp Classic kunnen nu ook gebruik maken van de iPhone-app, waarin je per project vijf dingen kan doen. Ook traditionele gebruikers kunnen in de app een lijst bekijken van cowerkers in een project, berichten versturen, de todo-lijst bijwerken, agenda-afspraken maken en op whiteboards schrijven.

Basecamp laatste updates Basecamp projecten ontwikkelingen

Basecamp 1.1 voor de iPhone verhelpt verder de fouten dat soms blanco pagina’s getoond worden en dat de app niet goed reageert op het benaderen van gearchiveerde projecten met de zoekfunctie. Daarnaast is de offline detectie van de app beter geworden, zodat de app sneller reageert op het feit dat je geen verbinding hebt.

Downloaden: Basecamp” (gratis, iPhone, iOs 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2013, 11:49
Categorieën Productiviteit, Zakelijk
Onderwerp projectmanagement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.