RunKeeper houdt statistieken op lange termijn bij voor abonnees

Sport-applicatie RunKeeper houdt voortaan statistieken op de lange termijn bij voor abonnees. Ook is het makkelijker je gewicht in te vullen.

Runkeeper statsHardloop-applicatie Runkeeper belooft het in de laatste update makkelijker te maken om bij te houden hoe goed je op de lange termijn bezig bent. De app laat zien hoe vaak je hebt gesport en wat je gemiddelde hardloopafstand en tempo is. De nieuwe opties zijn alleen niet voor iedereen te gebruiken: je kunt enkel een kijkje in je lange termijn-statistieken krijgen met een abonnement van €4,49 per maand.

Het Start-scherm is in de nieuwe update ook bijgewerkt. Swipe je het venster naar links, dan krijg je een nieuwe lijst met twee knoppen te zien. Hiermee kun je jouw huidige gewicht invullen of aangeven dat je in de sportschool aan het sporten bent. Je kunt voortaan ook je sportactiviteiten via Runkeeper Live makkelijker delen met Twitter en Facebook.

Runkeeper is een iPhone-applicatie die via gps bijhoudt wat je route is tijdens het hardlopen. De app werkt ook bij andere sportactiviteiten, zoals wielrennen. Met behulp van je gps-locatie op de kaart kan Runkeeper berekenen hoe snel je gaat, hoe ver je hebt gelopen en wat je gemiddelde tempo is. Deze data kun je vervolgens delen op een speciaal sportnetwerk.

Downloaden: RunKeeper (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2013, 9:29
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerp runkeeper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.