iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Baby op komst: applicaties van AppCubby tweemaal zo duur

David Barnard van AppCubby verkoopt zijn applicaties deze week dubbel zo duur om geld in te zamelen voor de baby die op komst is.

BabyBarnardOntwikkelaar David Barnard van AppCubby verkoopt gedurende de hele week zijn programma’s voor het dubbele van de normale prijs. De reden? Zijn vrouw is in verwachting van hun tweede kind. Met deze actie wil hij wat extra geld bij elkaar sprokkelen voor de dure maanden die hem te wachten staan.

These kids don’t feed, clothe, and shelter themselves you know, so we’ve decided to hold an ‘App Cubby Jr’ sale. This week only, you can buy any App Cubby app for twice the normal price! 100% of proceeds go toward diapers, food, our insurance deductible, and other baby related expenses.


Zijn actie is tevens een poging om wat menselijkheid terug te geven aan internet. Hij vindt het jammer dat dit in de loop van de jaren zo’n onpersoonlijk karakter heeft gekregen. Met name de houding ten opzichte van software-ontwikkelaars is volgens hem verslechterd:

Een van de dingen die me verdriet doen is hoe [het Internet] het menselijke weghaalt uit menselijke interactie. Mensen verschuilen zich achter anonimiteit om onmenselijke acties uit te voeren. (…) Ontwikkelaars worden verfoeid wanneer ze meer dan $0,99 voor een app vragen, recensies zijn vaak irrelevant en kwaad bedoeld, en de meeste mensen hebben absoluut geen idee van de tijd, moeite en creativiteit die er is gestoken in de programma’s die ze kopen.”

Je kunt David steunen door een van zijn apps te kopen:
Met Gas Cubby kun je alle uitgaven aan je auto bijhouden zoals benzine- en onderhoudskosten.
Trip Cubby registreert het aantal afgelegde kilometers, de gereden tijd en de bijbehorende kosten. KaleidoVid voegt een psychedelisch effect toe aan gemaakte foto’s.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2010, 10:47
Categorie Uncategorized
Onderwerpen actie, baby, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.