Autoscout24 to go krijgt update met internationaal zoeken

Autoscout24 to go heeft een update gekregen waarin visuele aspecten en contactmogelijkheden vernieuwd zijn, maar het meest voorname is de zoekfunctie. Je kunt nu beter zoeken door pagina's en sorteren in resultaten.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Autoscout to go krijgt iPhone updateAutoscout24 to go is een iPhone-applicatie om alle occasions in jouw buurt te bekijken. Met de applicatie kun je 1.8 miljoen tweedehands auto’s vinden, maar het zoeken was beperkt tot Nederland. Met de nieuwste update kan er ook internationaal gezocht worden, waaronder in Duitsland, België en Frankrijk. Het zoeken zelf is een erg belangrijk onderdeel van de applicatie; daarom is ook dit verbeterd. De resultaten kunnen op meerdere pagina’s bekeken worden en sorteren verloopt beter.

Functies die al aanwezig waren zijn een route plannen naar de aanbieder op basis van GPS, een duidelijke fotogallerij voor de auto’s en het laatste autonieuws. In de nieuwe versie heeft Autoscout24 naast de hierboven al genoemde functies ook het design van de magazinepagina’s vernieuwd en de algemene gebruiksvriendelijkheid en prestaties aangepast. Als je eenmaal een tweedehands auto had gevonden, dan was het voorheen alleen mogelijk om de verkoper te bellen. Vanaf nu kun je de verkoper ook een e-mail sturen. De applicatie is ook voortaan (volledig) in het Engels te bekijken.

Downloaden: Autoscout24 to go (gratis)
Bron: DutchCowboys

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 21:45
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen auto, tweedehands, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.