Atari Greatest Hits: speel 100 Atari-klassiekers op de iPhone

Speel je Atari-klassiekers op de iPhone. Atari brengt met Atari Greatest Hits een collectie van 100 games op de markt, die je kent van de arcade-speelhallen.

atari-logoDe tijd dat Atari de gamemarkt beheerste ligt al bijna 25 jaar achter ons, maar dat wil nog niet zeggen dat die tijden niet de moeite waard zijn om te herleven. Atari springt hier op in door de applicatie Atari’s Greatest Hits uit te brengen.
Deze gratis app bevat gratis de game Pong. Daarnaast stelt de app je in staat om de oude tijden daadwerkelijk te herleven en oude arcadegames en Atari 2600-titels aan te schaffen. Voor 79 cent kom je in het bezit van diverse gamepakketten die elk 4 games bevatten. Je schaft ze aan via een in app-aankoop, waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen ovor het Super Breakout Pack.

Deze bevat Super Breakout, gewone Breakout (maar dan wel met Bluetooth multiplayer), Off The Wall en Circus Atari, eveneens met Bluetooth multiplayer-functie. Wil je toegang tot alle 100 games, dan kun je die voor €11,99 aanschaffen.

atari_greatest_hits

De app heeft een gebruikersinterface met ouderwetse arcadegame-machines en de originele hoesjes van de game. Bekijk hieronder de trailer van een oude Atari-compilatie voor de Nintendo DS om een beeld te krijgen van wat je te wachten staat.

Downloaden: Atari’s Greatest Hits

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2011, 9:25
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.