Asphalt 7: Heat voor iOS tijdelijk gratis

Asphalt 7: Heat is momenteel gratis te downloaden. De game van Gameloft kost normaal 89 cent. Het is de visueel meest geslaagde versie van Asphalt, aldus Gameloft.

asphalt 7 heatWie Asphalt 7: Heat nog niet in bezit heeft, kan de game vandaag goedkoop in handen krijgen. Gameloft heeft de prijs verlaagd naar €0,00. Asphalt 7: Heat is geoptimaliseerd voor het grotere retinascherm van de iPhone 5 en is volgens Gameloft de grafisch meest indrukwekkende versie uit de Asphalt-serie. Er zitten 60 verschillende auto’s in van fabrikanten als Ferrari, Lamborghini en Aston Martin en je gaat racen op 15 parcoursen in bekende wereldsteden.

De nieuwste tracks zijn te vinden in Hawaii, Parijs, Londen, Miami en Rio. Met zes gamemodes in 15 leagues en 150 verschillende races is er altijd wat te beleven. En je hebt meerdere mogelijkheden om multiplayer te gaan racen tegen maximaal vijf vrienden, lokaal of online. Via de Asphalt Tracker vergelijk je statistieken, schep je op over achievements en daag je anderen uit. Nieuwe tegenstanders vind je via het matchmaking-systeem.

Downloaden: Asphalt 7: Heat (tijdelijk gratis, normaal €0,89, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2012, 20:32
Categorie Games
Onderwerpen asphalt, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.