Apple start massatest met push notifications via AIM

Apple is begonnen met een massatest voor push notifications. Met AIM kun je testen of de chatberichten ook binnenkomen als je de applicatie hebt verlaten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

aimApple heeft ontwikkelaars vannacht een e-mail gestuurd, met een uitnodiging om deel te nemen aan een nieuwe test voor push notifications. Deze keer is een promocode voor AIM meegeleverd, een nieuwe versie van de instant messager van AOL. Met deze nieuwe versie wordt het mogelijk tekstberichtjes te ontvangen, ook wanneer je de applicatie hebt afgesloten. De test is alleen uit te voeren als je iPhone OS 3.0 GM hebt geïnstalleerd en zal na 7 dagen automatisch worden uitgeschakeld. Bij het opstarten van de speciale versie van AIM krijg je een pop-up waarmee je de push notifications kunt inschakelen.

Apple schrijft:

As a developer actively working with iPhone OS, we would like your help in a private test of the Apple Push Notification service. For this test, we have selected AOL’s AIM Developer Preview for iPhone OS 3.0 to create a high-volume test environment for our servers.

De applicatie blijkt overigens ook te werken als je nog iPhone OS 3.0 beta 5 hebt geïnstalleerd (zelf getest).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:16
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen notificaties, pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.