AppEvent: universele app BelStatistics voor T-Mobile vandaag gratis

Belstatistics is vandaag de gratis app van de dag bij AppEvent. Met deze app kun je je belstatistieken opvragen bij T-Mobile, zowel op de iPhone als de iPad.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

belstatistics iconAppEvent heeft vandaag een app die zowel op de iPhone, iPod touch als iPad te gebruiken is, maar alleen interessant is voor klanten van T-Mobile. Met Belstatistiscs kun je je huidige belstatus bekijken, met het aantal resterende belminuten, sms’jes en overige kosten. Je kunt in deze app een onbeperkt aantal accounts toevoegen en zelfs de belstatus van één van deze accounts weergeven in het app-icoon. Om te voorkomen dat anderen in je gegevens kijken is er een optie toegevoegd om de app te beveiligen met een wachtwoord. Belstatistics is te gebruiken als je een account op My T-Mobile hebt aangemaakt.

belstatisticsDe app haalt de gegevens rechtstreeks van de website van T-Mobile zelf en kan vier verschillende abonnementsvormen aan:

  • T-Mobile Flex-abonnementen
  • T-Mobile iPhone/iPlan-abonnementen
  • T-Mobile Relax-abonnementen
  • T-Mobile Voordeelsim-abonnementen

De ontwikkelaar heeft gekozen voor een zwarte, strak vormgegeven interface. Op de iPad heeft deze app misschien wat minder zin, omdat je er niet mee kunt bellen. Maar je kunt er wel alle kosten van je telefoon mee opvragen (de simkaart van het abonnement dat je wilt checken hoeft niet in het apparaat zelf aanwezig te zijn). Als alternatief is er de al langer bestaande app Belstatus, maar daar zul je voor moeten betalen. Belstatistics niet; die kost normaal €0,79 maar is vandaag de hele dag gratis te krijgen.

Downloaden: Belstatistics (tijdelijk gratis – normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2011, 13:27
Categorie Diensten
Onderwerpen belstatus, statistiek, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.