AppEvent: BelStatistics voor T-Mobile vandaag gratis

Belstatistics is vandaag gratis te downloaden bij AppEvent. Met deze universele app kun je je T-Mobile-abonnementen in de gaten houden, zowel aantal belminuten, sms'jes en overige kosten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

belstatistics iconAppEvent heeft vandaag een app die zowel op de iPhone, iPod touch als iPad te gebruiken is, maar alleen interessant is voor klanten van T-Mobile. Met Belstatistics kun je je huidige belstatus bekijken, met het aantal resterende belminuten, sms’jes en overige kosten. Het lijkt misschien op het eerste gezicht wat raar dat je op de iPad je mobiele abonnement gaat controleren, maar toch is het nuttig. De simkaart van het abonnement dat je in de gaten wilt houden, hoeft namelijk niet in de iPad zelf aanwezig te zijn. Bovendien kan Belstatistics meerdere accounts aan.

Belsatistics werkt alleen bij abonnementen van T-Mobile en je hebt er ook een account op My T-Mobile voor nodig. De app haalt vervolgens de gegevens rechtstreeks van de website van T-Mobile. Je kunt een onbeperkt aantal accounts toevoegen en er is ook een mogelijkheid om de belstatus van je account op het app-icoontje weer te geven.
belstatistics ipad
Om te voorkomen dat anderen in je gegevens kunnen neuzen is er de mogelijkheid om de app te beveiligen met een wachtwoord. Belstatistics kan vier verschillende abonnementsvormen aan:

  • T-Mobile Flex-abonnementen
  • T-Mobile iPhone/iPlan-abonnementen
  • T-Mobile Relax-abonnementen
  • T-Mobile Voordeelsim-abonnementen

De ontwikkelaar heeft gekozen voor een zwarte, strak vormgegeven interface. Als alternatief is er de al langer bestaande app Belstatus, maar daar zul je voor moeten betalen en die is niet geoptimaliseerd voor de iPad.

Downloaden: Belstatistics (tijdelijk gratis – normaal €0,79 – universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2012, 16:34
Categorieën Diensten, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.