AppEvent: SMS Timer Pro voor iPhone vandaag gratis

SMS Timer Pro is de gratis app van AppEvent. Met deze app kun je sms-berichten inplannen, bijvoorbeeld felicitaties voor verjaardagen, goede wensen tijdens oudjaar of jubilea.

smstimerSMS Timer Pro is een applicatie waar we in het verleden al eens een review over hebben geschreven. Met deze app kun je sms-berichten inplannen. Zo vergeet je nooit een gelukswens of verjaardag, omdat je alle berichten van tevoren al hebt ingepland. Het geplande sms-bericht wordt op je telefoon opgeslagen, dus je moet op het moment dat je een bericht wilt verzenden wel verbinding hebben. Handig voor minder goede vrienden of voor gebeurtenissen die je vaak vergeet. Je kunt de ingeplande sms-berichten nog bekijken, wijzigen of verwijderen. Er zit ook een uitstelfunctie van 5 minuten in, die voorkomt dat je haastig een sms’je stuurt waar je later spijt van krijgt.

De app is wereldwijd te gebruiken en levert bij gebruik in Nederland geen extra kosten op. Aanschaffen van credits of sms-tegoed is ook niet nodig. Om het extra makkelijk te maken kun je Facebook-verjaardagen importeren zodat je meteen met je lijstje met felicitaties aan de slag kunt gaan. Het badge-icoontje geeft aan hoeveel berichten je hebt ingepland. De app is ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar One Sixty Mobile Concepts.

Downloaden: SMS Timer Pro (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 10:22
Categorie Diensten
Onderwerpen appevent, gratis, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.