AppEvent: realistische game Road to Recovery vandaag gratis

Road to Recovery is gratis dankzij AppEvent. De game laat je ervaren wat het is om alles kwijt te raken als vluchteling. Dit gebeurt in de vorm van een hidden object-game.

road-to-recoveryRoad to Recovery is eigenlijk een nogal trieste game. Je ervaart hoe het is om alles kwijt te raken en opnieuw te beginnen met het bouwen aan je toekomst. Er zit dan ook een serieuze boodschap achter: wat gebeurt er als jijzelf een vluchteling wordt. Ontwikkelaar Daylike heeft dit idee gegoten in een verborgen objecten-spel, maar gaf er wel een draai aan met scrollbare scènes en een diepte-effect. Daardoor is het mogelijk de objecten nog beter te verstoppen.

Samen met je dochter en jongste zoon maak je een grote ramp mee. Man en zoon zijn spoorloos verdwenen. Je helpt hoofdpersoon Ruth met het opbouwen van een nieuwe toekomst en het achterhalen wat er met de andere gezinsleden is gebeurd. De game is gemaakt in samenwerking met hulpverleningsorganisatie ZOA. De game is tweetalig (Nederlands en Engels) en is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Road to Recovery is geschikt voor iPads vanaf iOS 3.2. De game is dankzij AppEvent vandaag helemaal gratis, maar je er zijn nog wel in-app aankopen om hints te kopen en onbeperkt te spelen.

Downloaden: Road To Recovery (tijdelijk gratis, was €0,89/€2,69, iPad, iOS 3.2+)

road to recovery

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2013, 12:43
Categorie Games
Onderwerpen appevent, game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.