AppEvent: interactief kinderboek ‘Krakje kan niet slapen’ vandaag gratis

Krakje kan niet slapen is het eerste deel in een serie interactieve kinderboeken, waarbij onderwerpen aan de orde komen, waar kinderen mee te maken krijgen, zoals niet kunnen slapen.

krakje kan niet slapenElke dag geeft AppEvent een gratis iOS-applicatie weg. Heb je een iPad en kinderen, dan ben je precies de doelgroep voor de app van vandaag: ‘Krakje kan niet slapen’ is vandaag de gratis app van de dag. Het gaat om een interactief kinderboek voor de iPad, uitgegeven door Publishing Stars en beschikbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Japans. ‘Krakje kan niet slapen’ is het eerste deel in een serie over Krakje, een sterretje. Hij kan niet slapen en wordt daarom geholpen door de uil Koekoebakoe en de ster Silver.

krakje kleurplaatDe serie behandelt onderwerpen waar ouders van kinderen van 2 tot en met 6 jaar dagelijks tegenaan lopen, zoals niet kunnen slapen, niet willen eten, een broertje of zusje krijgen, etc. De karakters in het boek komen tot leven door de animaties op de pagina’s. Deze zijn makkelijk te bedienen voor kinderen, net als het spelletje en de kleurplaten. Je kunt het boek laten voorlezen in de taal die je zelf hebt gekozen. Maar je kunt het verhaal ook met je eigen stem inspreken, opnemen en weer laten afspelen. Een derde mogelijkheid is het afspelen van alleen de muziek, als slaapliedje. Spelletjes en kleurplaten zitten er ook in.

Normaal kost dit interactieve kinderboek €4,99 dus de korting is de moeite waard.

Downloaden: Krakje kan niet slapen (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2011, 9:14
Categorie Kinderen
Onderwerpen appevent, kinderboeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.