iculture-populaire-apps
Populaire Apps

APP de film vanaf vandaag in Nederlandse bioscopen te bekijken

De Nederlandse bioscoopfilm APP draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen. APP laat je een iPhone-applicatie gebruiken die als tweede scherm dient.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

App de FIlmDe film APP is vanaf vandaag in veel grote Nederlandse bioscopen te bekijken. Eind vorige maand ging de film al in premiere, maar slechts voor een klein publiek. Tijdens het kijken van APP kun je een tweede scherm-applicatie gebruiken die een verhaal parallel aan het filmverhaal vertelt. Dit betekent dat je de iPhone bij de hand moet houden om alle details uit het verhaal mee te krijgen.

In APP volgen kijkers een psychologiestudente die in aanraking komt met een mysterieuze smartphone-applicatie, waarna haar vrienden één voor één beginnen te overlijden. Als kijker word jij in sommige situaties in de ogen van deze app geplaatst, waardoor je bijvoorbeeld ziet wat de hoofdrolspeler haar iPhone ziet. Ook krijg je bijvoorbeeld chatgesprekken tussen personages te lezen. De app vangt bepaalde geluidssignalen in de film op om te bepalen wat er exact op het scherm getoond moet worden.

Op de filmwebsite is een overzicht te zien van alle bioscopen waar APP vanaf vandaag in draait, waar zalen verspreid over het hele land in staan vermeld. We raden je wel alvast aan: ga je naar de film, download dan vooraf even de app. Je zou maar een slechte internetverbinding in de bioscoop hebben.

Downloaden: App de Film (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2013, 10:59
Categorie Amusement
Onderwerpen populaire apps, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.